W listopadzie i grudniu 2017 r. przeprowadziliśmy następujące warsztaty:

Lp.

Rodzaj działania

Data

Miejsce

Liczba godzin

Nazwa OPL

1.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Warta

4h

GOPS Warta

2.

„Przygotowanie prostych posiłków”. Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności i składników odżywczych.

02. 2017

Czarnożyły

4h

GOPS Czarnożyły

3.

„Przygotowanie prostych posiłków”. Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności i składników odżywczych.

02.2017

Pajęczno

4h

GOPS Pajęczno

4.

Warsztaty dietetyczno-kulinarne

02.2017

Czarnożyły

2h

GOPS Czarnożyły

5.

Warsztaty dietetyczno-kulinarne

02.2017

Warta

4h

GOPS Warta

6.

Warsztaty kulinarne

02.2017

Wróblew

4h

GOPS Wróblew

7.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Wróblew

4h

GOPS Wróblew

8.

„Jak gotować zdrowo, smacznie i niedrogo?” Warsztaty kulinarno-dietetyczne

02.2017

 Pajęczno

2h

GOPS Pajęczno

9.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Pajęczno

4h

GOPS Pajęczno

10.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Warta

4h

GOPS Warta

11.

Warsztaty kulinarne

02.2017

Nowa Brzeźnica

2h

GOPS Nowa Brzeźnica

12.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Nowa Brzeźnica

4h

GOPS Nowa Brzeźnica

13.

Warsztaty dietetyczne

02.2017

Nowa Brzeźnica

2h

GOPS Nowa Brzeżnica

14.

„Przygotowanie prostych posiłków”. Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności i składników odżywczych.

02.2017

Strzelce Wielkie

2h

GOPS Strzelce Wielkie

15.

Warsztaty dietetyczne

02.2017

Strzelce Wielkie

2h

GOPS Strzelce Wielkie

16.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Strzelce Wielkie

4h

GOPS Strzelce Wielkie

17.

Warsztaty ekonomiczne. Tworzenie i zarządzanie budżetem domowym

02.2017

Wieruszów

4h

GOPS Wieruszów

18.

„Przygotowanie prostych posiłków”. Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności i składników odżywczych.

02. 2017

Wieruszów

2h

GOPS Wieruszów

 

 

- - - - - - - - -

 

W miesiącu styczeń 2017r. Polski Komitet Pomocy Społecznej Zarząd Okręgowy w Sieradzu zorganizował

1. Warsztaty ekonomiczne – 10
2. Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności – 15
3. Warsztaty dietetyczne – 12

W warsztatach uczestniczyło :
1. Ekonomiczne – 129 osób ( w tym 118 kobiet, 11 – mężczyzn)
2. Kulinarne – 219 osób (w tym 193 kobiet, 26 mężczyzn )
3. Dietetyczne – 169 osób ( w tym 154 kobiet, 15 mężczyzn)

 

W miesiącu grudzień 2016 r.:

1. Warsztaty ekonomiczne –2
2. Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności – 8
3. Warsztaty dietetyczne – 2

W warsztatach uczestniczyło:

1. Ekonomiczne – 21 osób ( w tym 15 kobiet, 6 – mężczyzn)
2. Kulinarne – 80 osób (w tym 60 kobiet, 20 mężczyzn )
3. Dietetyczne – 30 osób ( w tym 25 kobiet, 5 mężczyzn)

 

W miesiącu listopad 2016 r.:

Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności – 4 w tym 74 osób ( 58 kobiet i 16 mężczyzn)

 

W miesiącu październiku 2016 r.:

Warsztaty kulinarne z elementami zapobiegania marnowaniu żywności – 4 w tym 76 osób ( 55 kobiet i 21 mężczyzn)

 

- - - - - - - - -

W ramach działań towarzyszących dla osób korzystających z żywności w ramach Programu PO PŻ Podprogram 2015 z terenu miasta Sieradza odbędą się warsztaty kulinarne i warsztaty ekonomiczne.

Warsztaty odbędą się w dniu 03.12.2015 r. od godz. 16-tej i w dniu 04.12. 2015 roku od godz. 16 -tej w budynku po Szkole nr 7 na ul. Szkolnej 4 w Sieradzu. Dowóz z siedziby Biura PKPS na ul. Szkolną i powrót zapewnia Zarząd Okręgowy PKPS. Ponadto w miesiącu grudniu 2015 roku planujemy jeszcze przeprowadzenie działań towarzyszących dla osób korzystających z PO PŻ:

- Pęczniew - 08.12.2015
- Wartkowice 10. 12.2015
- Wieluń 15.12.2015
- Sieradz gm. wiejska - 16.12.2015 r.

Copyright Nazwa.pl